Sådan laver du Facebookgrupper propfyldt med (de rigtige) medlemmer

- og sådan forvandler du dem til betalende kunder

 

Facebookgruppe-Metoden er din komplette opskrift på, hvordan du skaber engagerede Facebookgrupper, hvordan du bruger Facebookgrupper til at skabe synlighed omkring dig og dit brand, og hvordan du forvandler medlemmerne til betalende kunder.

... uden ADR!-følelsen

Tilmelding er lukket i denne omgang

Lene Nehlsen
Lanceringsmama i gruppen Lancer dit Fysiske Produkt

I sommerferien satte jeg så mit allerførste kursus til salg i min gruppe, som på det tidspunkt bestod af ca. 600 medlemmer. Jeg solgte det som et beta-forløb, og forventede helt ærligt at sælge omkring 10-15 pladser. Jeg solgte 62…. 

Hvis jeg stadig ikke den dag i dag havde tjent en krone på de ting, som Trine har lært mig – så ville jeg synes, at kurset var mere end tjent hjem alene på gund af hvor meget jeg har rykket mig personligt. 

Line Abildgaard
Fotograf

Mit community er et sted, hvor jeg kan blive klogere på min målgruppe og skabe en relation til dem. Det gør det nemmere for mig i fremtiden at skabe relevante online kurser, i stedet for blot at gætte på hvad målgruppen er interesseret i at lære. Som nyopstartet virksomhed er det guld værd, og min nye Facebook-gruppe har hjulpet mig med at komme ud over stepperne og i gang.​

Susanne Bøgeløv Storm
Foredragsholder

Det er en kæmpe fordel at jeg kan være i så tæt kontakt med mine kunder, som et community giver mulighed for, OG at det kan foregå hjemme fra min sofa eller mit skrivebord, gør kun det hele sjovere, nemmere og mere nydelsesfuldt. Som at starte en lille snebold, der bare vokser sig større og større, mens man står afslappet og smiler fra det ene øre til det andet.

Helene Rosendahl Hillersdal
Coach og mentor

Jeg kan nu markedsføre mig i et trygt fællesskab, og jeg kan finde de RIGTIGE mennesker for mig. Med Facebook-grupper kan jeg varme mine gruppemedlemmer op til et nyt produkt jeg vil sælge – og jeg kan få gruppemedlemmerne på min nyhedsbrevsliste. Jeg vil anbefale kurset til alle selvstændige der ønsker at sælge mere, og have et fællesskab med deres potentielle kunder.

Tænk lige, hvis du gik ud og lavede den gruppe, der bliver dine kunders nye yndlingssted på internettet.

Tror du det giver ekstra ordrer i bogen, og mange færre markedsførings-bekymringer?

Det tror jeg. 

Faktisk er jeg det levende bevis på, at Facebookgrupper ikke bare er en virkelig sjov og naturlig markedsføringskanal – men også en drøneffektiv en af slagsen. 

Og det samme er de mere end 300 kursister, der har taget dette forløb i år. 

Mange af dem har jeg mødt i min gruppe

Ska’ du ikke også have en gruppe hvor du kan møde dine kunder? 

 

Det er altså ikke for at stresse dig, vel... Men vi lukker for optaget på årets sidste forløb ganske snart

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Når nedtællingen her rammer 0, siger dine kickstarter-fordele *poof* og forsvinder i en lille digital støvsky

Så sæt tid af til at få læst den her side grundigt igennem (hvis du er til den slags) og mærk efter om tiden er kommet til at få gang i din helt egen klub af købeklare kunder. Så du kan nå at trykke på knappen inden den. forsvinder. 

Kurset starter allerede d. 26/10, så sæt kryds i kalenderen! 

Prø'li'se hvor mange nye ting, 
du bliver god til

Modul #1 
Byg-dit-brand-værktøjskassen

Første trin på rejsen mod Facebookgruppe-lækkerness, er at finde ud af hvem du gerne vil tiltrække. Helt kort sagt lærer du dine kunder at kende i dette modul. Og dig selv. 

Bliv skarp på din målgruppe, din forretning og dit brand. 

Du lærer:

Modul #2 
Vælg den rigtige strategi

Mååååske du har hørt at man kan lave challenges. Permanente grupper. Bootcamps. Pop-up-grupper

Kært community, mange navne. I første modul lærer du fordelene og ulemperne bag hver eneste af de her strategier, og hvordan du vælger den rette for dig. 

I modul #1 lærer du:

Modul #3
Få styr på teknikken

Hvis du er typen der får en teknikhovedpine eller to hver gang der skal trykkes på knapper, så kommer du til at elske det her modul! 

I modul #2 lærer du:

Modul #4
Management 
(der er sjovere end det lyder)

Når du nu bliver sådan en type der har en gruppe, bliver du samtidig sådan en type man ser op til. Og sådan en type der får følgere. 

Det betyder, at du skal lære at administrere din gruppe. Og bare rolig, det er markant sjovere end det lyder. Hvis du har en ansat til at hjælpe med dine sociale medier, og det lige præcis det her modul vedkommende sukker efter. 

I modul #3 lærer du:

Modul #5
Sådan skaber du 
storsælgende indhold 

“Jeg aaaaaaner ikke hvad jeg skal skrive i min gruppe … ” 

Det gør ingenting, for det lærer jeg dig! Og ikke bare indhold der holder det daglige engagement i top… også de to indholdsformater jeg IKKE underviser i gratis – nemlig te to formater der sælger! Få alle mine indholds-hemmeligheder i dette modul 

I modul #4 lærer du:

Modul #6
Sådan sælger du 
(online)produkter i en gruppe 

“Jaaaa, det er flot Trine, men der skal smør på bordet!” Og det kommer der. Der er ingen tvivl om, at Facebookgrupper sælger. 

Når man ved hvordan.

I modul #5 lærer du:

BONUS-modul:
7 hemmelige taktikker der gør din gruppe bedre end de andres 

Kom – kom tættere på – så lærer jeg dig alle mine hemmelige taktikker 

Taktikker som:

taktikkerne-1


Udover de 6 konkrete nemme-at-udføre-moduler får du også:

4 ugers adgang til dit nye yndlings-sted på internettet

10 hæsblæsende 
(og ultra-konkrete) spørgerunder

Et helt års indhold til din gruppe - 243 ideer du kan hapse

Fra d. 26/10 og fire uger frem, er du inviteret med ind i en lukket Facebookgruppe kun for dig og din kursist-kollegaer. Der faciliterer vi en masse muligheder for sparring, samarbejder og feedback. 

Glæd dig!

I vores lukkede gruppe vil jeg over de 4 uger lave 10 LIVE spørgerunder. Nogle af dem er om formiddagen, nogle af dem er om aftenen, så flest muligt kan være med. Og ja – de bliver optaget, så hvis du er forhindret i at være med live, går du ikke glip af det mindste!

Jeg har samlet 243 af mine bedste Facebookgruppe-opslag, som du selvfølgelig får med i hatten når du investerer i Community Builders Academy. Så kan du nemlig fokusere på at udvikle din gruppe, din forretning og din markedsføring.

4 ugers adgang til dit nye yndlings-sted på internettet

Fra d. 26/10 og fire uger frem, er du inviteret med ind i en lukket Facebookgruppe kun for dig og din kursist-kollegaer. Der faciliterer vi en masse muligheder for sparring, samarbejder og feedback. 

Glæd dig!

10 hæsblæsende (og ultra-konkrete) spørgerunder

I vores lukkede gruppe vil jeg over de 4 uger lave 10 LIVE spørgerunder. Nogle af dem er om formiddagen, nogle af dem er om aftenen, så flest muligt kan være med. Og ja – de bliver optaget, så hvis du er forhindret i at være med live, går du ikke glip af det mindste.

Et helt års indhold til din gruppe - 243 ideer du kan hapse

Jeg har samlet 243 af mine bedste Facebookgruppe-opslag, som du selvfølgelig får med i hatten når du investerer i Community Builders Academy. Så kan du nemlig fokusere på at udvikle din gruppe, din forretning og din markedsføring.

Hvad er din engangs-investering i at lære hvordan du bygger Facebookgrupper fyldt med købeklare kunder, spørger du?

Og ja, selvfølgelig kan du dele din betaling op i 3 bidder af 1.333 kroner + moms, helt uden renter og gebyrer 

Det er sidste chance for at få fingrene i kurset i 2020 😱

Men hold, hold, hold ... du har jo slet ikke hørt om den fede bonus!

Bonus: Sådan får du gang i en død gruppe

3 effektive teknikker til dig, der har en gruppe der er lidt … stille! Få førstehjælp til din gruppe, så du kan få gang i medlemmerne (og salget)

Værdi: 1.750 + moms

Det øjeblik du investerer i forløbet, har du altså sikret dig:


Psst - betaler du hele beløbet på én gang, sender jeg dig et sæt af mine populære contentkort med posten ...

Skynd dig at snuppe din plads på årets sidste community-forløb, så du kan bygge din helt egen gruppe af købeklare fans

Og ja, selvfølgelig kan du dele din betaling op i 3 bidder af 1.333 kroner + moms, helt uden renter og gebyrer 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Alt, du har brug for

Her er en samling af de spørgsmål vi får oftest. Finder du ikke umiddelbart svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive i chatten her på siden 

Kurset er 100% digitalt! Hvilket betyder du får leveret undervisningen d. 26/10 på en undervisningsportal (som du har adgang til for evigt) og bliver inviteret med i en Facebookgruppe hvor alle Q&As finder sted. 

Ja, for pokker. I tre lige store bidder på 1.333 kroner + moms, med 30 dage mellem hver. Du klikker bare på en af de orange knapper, så kan du selv vælge at dele betalingen op. 

Hvis du har været med på vores Community Camp, så har du allerede alt hvad du skal bruge. 

Har du investeret i hvilket helst af vores andre kurser end Camp, så er det her den PERFEKTE tilføjelse! 

Du har adgang til kurset for evigt, så ha’ ikke travlt med materialet. I de fire uger vil jeg anbefale dig at sætte to-tre timer af ugentligt til at stille spørgsmål i spørgerunderne og generelt holde øje med gruppen. 

Du kan tage undervisningen lige når du vil, da den ligger optaget på undervisningsplatformen. 

Q&A’s vil både foregå i dags- og aftentimerne så flest mulige kan være med. 

Mød din underviser

Hej, Trine Ravnkilde her. 

Jeg er stolt fødselshjælper på mange hundredevis af Facebookgrupper, og onlinekursusskaber. Jeg er markedsføringsnørd og introvert hyggebuks-entusiast, og er dybt lykkelig for, at jeg for år tilbage skaffede mig af med mine 5 fysiske butikker, brugte al min tid og økonomi på at lære fra de bedste og kastede mig ud i min onlineforretning. 

Jeg er sikker på at fremtidens markedsføring kun bliver mere og mere centreret omkring grupper og fællesskaber, og laver happydance på kontoret hver eneste gang en ny vidensformidler skaber et fællesskab om det de kan. 

Trine Ravnkilde

MARKEDSFØRING DER SÆLGER

- ved at give generøst af den du er,
og det du kan