Gad du godt knække koden til, hvordan digitale fællesskaber kan løfte din markedsføring?

Så vil jeg gerne fortælle dig det. 

Jeg holder (ret sjove) interaktive foredrag og workshops, der viser dig præcis hvordan du kan skabe en storsælgende Facebookgruppe for din virksomhed. 

Foredrag: 
Fra SoMe til SoWe

Kender du den der følelse af, at der er noget godt på vej, men du ikke helt ved hvad det er? Det var præcis sådan jeg havde det, da min hjerne første gang sagde “SoWe”.

Bevægelsen i, at de sociale medier går fra at blive brugt som en “se mig”-opslagstavle, til at være facilitator for de mest livsforandrende fællesskaber, er en trend jeg kalder “Fra SoMe til SoWe”. 

SoWe handler ikke kun om fremtidens adfærd på de sociale medier, men også om fremtidens markedsføring på de sociale medier. Om hvordan virksomheder bygger communties der skaber salg, synlighed og store resultater. 

Varighed: 45-120 minutter 
Pris: 20.000 plus moms og transport.

Interaktivt foredrag: 
Sådan bygger du en 
storsælgende Facebookgruppe

Ville du egentlig bare helst have, at jeg kommer ud i din virksomhed, tager dig i hånden fra start til slut, og sørger for at du har en køreklar plan for dit community, inden jeg tager hjem?

Det kan vi sagtens klare.

Jeg har en gennemtestet, bundsolid, nem-at-udføre køreplan for, hvordan virksomheder kan skabe storsælgende Facebookgrupper.

Dagen bliver en blanding af levende oplæg og de helt rigtige opgaver, der munder ud i en individuel community-plan for dig og dit team.

Varighed: 1-3 timer
Pris: 25.000 plus moms og transport. 

Skræddersyet løsning? 
Det ka' vi også.


Udfyld formularen med dine ønsker, så vender jeg tilbage med en løsning.