Små kurser du kan dykke ned i med det samme, og mærke effekten af allerede i dag

Ved du ikke hvad du skal skrive i din gruppe for at få dine medlemmer til tasterne? Er din gruppe lidt for stille? Få opslagsideer nok til et helt år, og sig permanent farvel til skriveblokeringen.

Udover de 243 opslags-ideer får du også et grundigt videokursus der lærer dig at lave tommelstoppende godt indhold.

219 kr. + moms

Værktøjerne til at forvandle din faglighed om til en gruppe dine medlemmer rent faktisk har lyst til at melde sig ind i.

Ikke en gruppe der hedder dit navn, dit firmanavn, de produkter du sælger, eller gys – noget, dine medlemmer ikke aner hvad betyder, Lær hvordan du består “ostehøvlstesten” og undgår dårlige gruppekoncepter. Det ultimative begynder-kursus.

229 kr. + moms

Opdag hemmeligheden bag store grupper,
og lær de 6 strategier der kan sætte fut under medlemstallet i din gruppe. 

Kort sagt: Kurset giver dig alt hvad du skal bruge, for at få din Facebookgruppe til at vokse sig stor og stærk.  

– så din forretning kan gøre det samme.

697 kr. + moms

219 kr. + moms

229 kr. + moms

697 kr. + moms

Dybdegående forløb fra øverste hylde

COMMUNITY CAMP er landets første, eneste og mest dybdegående forløb i at skabe aktive Facebookgrupper som markedsføringskanal. Det er perfekt for personlige brands, rådgivere og behandlere som vil positionere sig stærkt på markedet, uden at kaste kroner efter akavede annoncer. 

Skriv dig på ventelisten og få besked som en af de første, når vi åbner for tilmeldingen. Det gør vi kun en gang årligt i ganske få dage. 

Sammen med Christina Klitsgaard har vi skabt forløbet “sådan skaber og sælger du onlinekurser, du reelt kan leve af”. 

Et 6-ugers ‘vi går vejen sammen’-forløb for dig, der vil sælge din viden online og leve godt af det. Få adgang til alle kursets lektioner øjeblikkeligt. Kom i mål med et stærkt fællesskab i ryggen og to topmotiverede undervisere ved hånden

 

Alt du skal bruge direkte i din indbakke hver eneste måned

Sig pænt goddag til Community Kickstarter medlemsklubben.

Et medlemskab propfyldt med tidsbesparende indholds-skabeloner og afprøvede medlemsmagnetiske strategier, leveret direkte til din indbakke, hver eneste måned. 


Et musthave for enhver gruppe-leder.